Με βαθιά κατανόηση των προκλήσεων, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κοιλιοκάκη, ο Μαρίνος Κοσμάς έχει δημιουργήσει μία συλλογή 49 συνταγών, που υπερβαίνει τους διατροφικούς περιορισμούς, φέρνοντας χαρά και γεύση σε κάθε γεύμα. Από ένα πλούσιο «Πρωινό για όλους», μέχρι μαγευτικές «Βραδιές με φίλους», «Ρομαντικό δείπνο» κ.ά., κάθε κεφάλαιο αποκαλύπτει ένα κόσμο δυνατοτήτων, όπου η κουζίνα χωρίς γλουτένη είναι ταυτόχρονα ρομαντική, περιπετειώδης, καθημερινή, γιορτινή και απολαυστική.

Αναλυτικά, τα κεφάλαια του βιβλίου περιλαμβάνουν: Πρωινό για όλους – Παιδικό πάρτι – Picnic-εκδρομή στη φύση – Κυριακάτικο Τραπέζι – Street food – Διάφορα snacks για το γραφείο & το σχολείο – Ρομαντικό δείπνο – Βραδιές με φίλους.

Ορισμένες από τις συνταγές που φιλοξενούνται στις σελίδες της έκδοσης είναι: Granola, Πιροσκί, χειροποίητες Παπαρδέλες θαλασσινών, Μπάρες δημητριακών, Ψωμί στη γάστρα, Γαλακτομπούρεκο, Bao bun, Lemon drizzle cake, Veggie skewers, Παέγια, Pancakes, Donuts, Αυγόφετες της γιαγιάς κ.ά.

Με έμπνευση κι αφετηρία τις συνταγές του βιβλίου, μπορείτε να ξεκινήσετε τις δικές σας γαστρονομικές περιπέτειες, να ανακαλύψετε τα μυστικά ενός κόσμου χωρίς γλουτένη, την πραγματική ουσία της τροφής και την δύναμη ενός κοινού γεύματος που φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

blank

Το βιβλίο «Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη, εξερευνώντας τον κόσμο της Gluten-free διατροφής», διατίθεται αποκλειστικά online.


Χαρακτηριστικά Εκδοσης

Συγγραφέας: Μαρίνος Κοσμάς
Σελίδες: 150
Σχήμα: 23εκ. x 28,5εκ.
Γλώσσα: Ελληνικά
Εκδόσεις: Gastronomy Essentials
Αποκλειστική διάθεση σε Ελλάδα & Κύπρο

[mc4wp_form id="278"]