Κι αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από το περσινό επιτυχημένο ντεπούτο, το Meet Market, ξανά στη όαση του Ζαππείου – στην καρδιά της πόλης, έστησε την πιο καλοκαιρινή γιορτή.

6 και 7 Ιουλίου (σήμερα, η τελευταία μέρα) κάτω από τα δέντρα Γιακαράντα (αυτά τα μωβ, ναι), στους ιστορικούς αυτούς κήπους, για ένα διήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, ταλέντο και μεράκι από καλλιτέχνες και παραγωγούς της εγχώριας επιχειρηματικότητας, εμπνευσμένες ιδέες και #madeingreece προϊόντα.

Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη, home deco αντικείμενα μοναδικής αισθητικής, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από αγνές πρώτες ύλες, συσκευασμένα τρόφιμα απευθείας από την ελληνική γη, προσεκτικά επιλεγμένα είδη για παιδιά και πολλά άλλα θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε σε αυτή τη γιορτή δημιουργών και δημιουργιών.

DJ sets, δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά, street food, καλοκαιρινά ποτά και δώρα.
Ένα super καλοκαιρινό Meet Market με πάνω από 80 makers – 20 εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό μας – που βγαίνουν από τα εργαστήρια και τα καταστήματά τους για να μοιραστούν τις μοναδικές δημιουργίες τους, τις ιστορίες τους και την αγάπη τους για τα #handmade προϊόντα.

Πληροφορίες:
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024
Κήπος Ζαππείου
Είσοδος από Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 405, Αθήνα 105 57
Κυριακή 15:00 – 23:00
Είσοδος ελεύθερη

[mc4wp_form id="278"]