Τρεις συναρπαστικές βόμβες μπανιέρας, που έχουν προσγειωθεί, εδώ και καιρό, στον κόσμο του Lush αφρόλουτρου, κρύβουν μια μαγική έκπληξη στο εσωτερικό τους. Είναι βόμβες που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Poetry Pharmacy, η οποία συνδυάζει την ποίηση με τα αρώματα, ώστε να σας ανεβάσει τη διάθεση και να προσφέρει ένα «γιατροσόφι» για την ψυχή σας.

Οι τρεις βόμβες μπανιέρας:

Wild Remedy, Slow Down και Broken Heart συνδυάζουν την ποίηση με εκλεκτά αρώματα και μόλις αρχίσουν να εξελίσσονται στο νερό αποκαλύπτουν τα ποιήματα που βρίσκονται στο εσωτερικό τους – προσφέροντάς σας την απαραίτητη συμβουλή και θαλπωρή που χρειάζεστε.

Η Poetry Pharmacy εξειδικεύεται στην ποίηση ως μορφή «συνταγής», ακολουθώντας μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, που επικεντρώνεται στην θεραπεία των συναισθημάτων.

Είτε αντιμετωπίζετε άγχος εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, είτε αισθάνεστε πληγωμένοι ή απλώς χρειάζεστε κάτι που θα σας τονώσει, μείνετε σίγουροι πως διαθέτουμε το ιδανικό, ποιητικό «γιατροσόφι» για εσάς.


Τα προϊόντα Lush έχουν φανατικούς θαυμαστές. Πρόκειται για μια εταιρία που γεννήθηκε από τη συνεργασία του Mark Constantine και της αισθητικού Liz Weir. Το όραμά τους ήταν μια σειρά καλλυντικών και προϊόντων από αγνά συστατικά.

Πηγή: Lush.gr, Elina Tasioula

[mc4wp_form id="278"]