Οι γιοι της Rihanna και του A$AP Rocky, ο RZA και ο Riot Rose, είναι οι πρωταγωνιστές της τελευταίας καμπάνιας της Bottega Veneta, «Portraits of Fatherhood», μαζί με τον μπαμπά τους.

Φωτογραφημένη από την Κάρι Μέι Γουίμς και «κατά παραγγελία» του δημιουργικού διευθυντή του brand, Μάθιου Μπλάζι, η ασπρόμαυρη σειρά φωτογραφιών δείχνει τον 35χρονο ράπερ να αλληλεπιδρά με τα μικρά παιδιά του σε ένα οικείο περιβάλλον.


«Ο καλύτερος μπαμπάς»

Η ειδική καμπάνια κυκλοφόρησε όχι μόνο για να γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα – την πρώτη της Rihanna και του A$AP Rocky ως τετραμελής οικογένεια – αλλά και για να σηματοδοτήσει την ανακοίνωση της Bottega Veneta ότι ο ράπερ είναι ο τελευταίος πρεσβευτής της μάρκας.

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται επίσης από μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Γουίμς και μουσική διεύθυνση από τον A$AP Rocky.

Σε ένα γλυκό στιγμιότυπο, ο RZA κάθεται στους ώμους του Rocky και σε ένα άλλο, ο μουσικός του «Everyday» δίνει ένα φιλί στο μέτωπο του γιου Riot, ενώ τον κρατάει ψηλά.

Μια άλλη εικόνα από την καμπάνια δείχνει τα δύο αγόρια – και τα δύο ντυμένα με φορμάκια που γράφουν «ο καλύτερος μπαμπάς» – να ακολουθούν τα μουσικά βήματα του πατέρα τους παίζοντας σε ένα πιάνο σε παιδικές διαστάσεις.

Σε δήλωσή του, ο Rocky, κατά κόσμον Rakim Mayers, δήλωσε ότι η νέα σειρά φωτογραφιών «είναι η εξέλιξη του κ. Mayers».

«Είμαι εγώ που ενσαρκώνω και αγκαλιάζω την πατρότητα, τη γονεϊκότητα, τη συντροφικότητα και την οικογένεια, ενώ εξακολουθώ να εργάζομαι πάνω σε όλες τις πτυχές της καριέρας μου», πρόσθεσε.
Ο Rocky δήλωσε επίσης ότι η σειρά σηματοδοτεί μια δραστική αλλαγή στη δημόσια εικόνα του και κάνει μια ευρύτερη δήλωση σχετικά με την κουλτούρα του.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην κουλτούρα μου που υπερασπίζονται την πατρότητα και τη γονεϊκότητα. Αυτή η προσωπικότητα του παίκτη προωθείται πολύ», ανέφερε σε δήλωσή του.

«Όταν σκέφτεσαι έναν ράπερ, σκέφτεσαι την εφηβεία, τον τρόπο ζωής του ελεύθερου εργένη. Όταν σκέφτεσαι τον A$AP Rocky, σκέφτεσαι ένα playboy, ένα όμορφο αγόρι, σουτιέν που πετάγονται στη σκηνή».

«Αυτό έχει να κάνει με εμένα ως μονογαμικό άνδρα, ως οικογενειάρχη. Έχει να κάνει με αυτό που ολοκληρώνει τη ζωή μου τώρα: να είμαι παρών ως σύντροφος και γονιός», συνέχισε ο A$AP Rocky, προσθέτοντας ότι «δείχνει επίσης την ειλικρίνεια της θέσης και των αλληλεπιδράσεων μου ως πατέρας».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωσε τη νέα σειρά και τη θέση του ως πρεσβευτή, ο Rocky ευχαρίστησε την Γουίμς γράφοντας: «Ήταν ευχαρίστηση να δουλέψω μαζί με τα παιδιά και την οικογένειά μου X MATTHIEU BLAZY X BOTTEGA VENETA X CARRIE MAE WEEMS για να σας φέρω αυτό το υπέροχο έργο για την ημέρα του πατέρα».

«Αυτή η ξεχωριστή στιγμή αποτυπώνει την ζωντάνια ,την αγάπη και την αλληλεπίδραση μεταξύ των γιων μου και εμένα , είμαι περήφανος που είμαι ο άνθρωπος που αποκαλούν μπαμπά» , πρόσθεσε.


*Με πληροφορίες από: People

Εικόνες από: https://www.instagram.com/newbottega/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6e8e82a3-7a22-46c1-88a6-3600bdf07684

[mc4wp_form id="278"]