• 9 Ιουλίου, 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Βασική ύποπτη στη ΓΑΔΑ – Το λάθος που οδήγησε τις αρχές στην γυναίκα (vid)

 Επίθεση με βιτριόλι: Βασική ύποπτη στη ΓΑΔΑ – Το λάθος που οδήγησε τις αρχές στην γυναίκα (vid)

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι, που έγινε νωρίς το πρωί της 20ής Μαΐου σε βάρος 33χρονης στην Καλλιθέα, προχώρησε η Αστυνομία.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη, ενώ προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι – Ραγδαίες εξελίξεις: Και δεύτερη ύποπτη στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Ταυτόχρονα, υπάρχει κι άλλη μία γυναίκα η οποία αναμένεται να καταθέσει για την ίδια υπόθεση και θεωρείται επίσης ύποπτη.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και τις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης.