• 6 Ιουλίου, 2020

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Είχαμε το παιδί σπίτι 3,5 χρόνια – Δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία

 Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Είχαμε το παιδί σπίτι 3,5 χρόνια – Δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία

Η γνωστή ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» αναφέρθηκε με συγκλονιστικά λόγια για την υιοθεσία ενός παιδιού που ήθελε να κάνει με το σύζυγό της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αφού η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο… Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Τον γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον, τελείως τυχαία. Ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί… Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

«Αναγκάστηκα να το αποκαλύψω δημόσια και αυτό γιατί ήμασταν καθημερινά με τον άντρα μου σε συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς και στο νοσοκομείο. Καταλάβαμε ότι ήταν γελοίο να το κρατάμε μυστικό. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση μετά από τρία χρόνια που είχαμε αυτό το παιδί, να βγουν και να πουν ότι δεν το είπαμε επειδή μπορεί να ήμασταν σε προνομιακή θέση. Δεν είχαμε καμία προνομιακή θέση όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος. Δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία. Το είπαμε σε μια στιγμή που ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Πληρούσαμε και τις υποκειμενικές αλλά και τις αντικειμενικές προδιαγραφές για την υιοθεσία… Όλο αυτό δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Δεν ολοκληρώθηκε, αλλά δεν ήταν δική μας η υπαιτιότητα. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος… Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή video: zappit.gr