• 12 Ιουλίου, 2020

“Είχε εμμονή με την Ιωάννα ανεξάρτητα από μένα” λέει ο 40χρονος – Τρομοκρατημένη η “μελαχρινή των σημειώσεων” (vids)

 “Είχε εμμονή με την Ιωάννα ανεξάρτητα από μένα” λέει ο 40χρονος – Τρομοκρατημένη η “μελαχρινή των σημειώσεων” (vids)

Ο άνθρωπος για τον οποίο φαίνεται να έγινε η επίθεση στην άτυχη Ιωάννα από την 35χρονη με το βιτριόλι, μίλησε για πρώτη φορά, αμφισβητώντας πως ο ίδιος είναι η “πέτρα του σκανδάλου”.

Μιλώντας στο MEGA ο 40χρονος εκφράζει την απορία πως είναι δυνατόν να είναι ο ίδιος η πέτρα του σκανδάλου, τη στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας, ως προτεινόμενη φίλη, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

 «Δεν είχε συναντήσει ποτέ την Ιωάννα»

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, ξεκαθάρισε πως ο εντολέας του δεν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά την Ιωάννα.

«Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας», σημείωσε ο κ. Γκαβέρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την 34χρονη Ιωάννα δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ από κοντά, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ό,τι αφορά στην 35χρονη κατηγορούμενη, ο κ. Γκαβέρας επεσήμανε ότι μεταξύ του πελάτη του και της 35χρονης «δεν υπήρχε σχέση, δεν υπήρχε δεσμός με την κατηγορούμενη. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ κάπου σαν κοινωνική συναναστροφή. Όλες οι συναντήσεις τους ήταν κατ’ ιδίαν».

Τρομοκρατημένη η γυναίκα των σημειώσεων

Μετά την αποκάλυψη των σημειώσεων της 35χρονης κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η τελευταία θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρο, όντας τρομοκρατημένη από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Το κινητό της 35χρονης “μιλάει” – Αποκαλυπτικοί διάλογοι με το θύμα και τον 40χρονο