• 8 Ιουλίου, 2020

Ενδοοικογενειακή βία πίσω από τη δολοφονία – “Μας κακοποιούσε σεξουαλικά” λένε μάνα και κόρη

 Ενδοοικογενειακή βία πίσω από τη δολοφονία – “Μας κακοποιούσε σεξουαλικά” λένε μάνα και κόρη

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή πήραν μητέρα και κόρη μετά από πολύωρη κατάθεση στον Ανακριτή το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου.Όπως υποστήριξαν και οι δύο αποτελούν θυματα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 49χρονο μαχαίρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του. Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία. Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ethnos.gr