• 8 Ιουλίου, 2020

Δέσμευση Τασούλα για συζήτηση στο αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ περί τον αποκλεισμό των μικρομεσαίων

 Δέσμευση Τασούλα για συζήτηση στο αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ περί τον αποκλεισμό των μικρομεσαίων

Δέσμευση Τασούλα για συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής με θέμα το αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ για τα εργαλεία παροχής ρευστότητας και τον αποκλεισμό πληθώρας ΜμΕ.

Την άμεση διεξαγωγή κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ώστε να συζητηθούν τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, η αξιοποίηση των εργαλείων της Πολιτείας από τις τράπεζες και ο αποκλεισμός της πλειονότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από αυτά, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δέσμευση του κ. Τασούλα προήλθε μετά από σχετική αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση της ερώτησης και σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΓΣΕΒΕΕ, το οποίο έχει στηρίξει η αξιωματική αντιπολίτευση με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Στη συνεδρίαση, όπως είπε ο κ. Τασούλας, θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.