• 12 Ιουλίου, 2020

Δ. Παπαδημούλης: “Στοχεύουν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση”

 Δ. Παπαδημούλης: “Στοχεύουν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση”

Έντονη και οργισμένη χαρακτηρίζεται η απάντηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφορικά με την κτήση των ακινήτων του και την ενοικίασή τους σε ΜΚΟ προκειμένου να διαμείνουν πρόσφυγες.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως σημειώνει, έχει ζητήσει από τους δικηγόρους του να πράξουν τα νόμιμα προκειμένου να αποκαστήσουν τη φήμη του ενώ τονίζει ότι όλα τα καθαρά έσοδα από τις ενοικιάσεις αυτών των ακινήτων, θα διατεθούν σε δράσεις κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο κ. Παπαδημούλης που κατηγορεί τα μέσα που προέβαλαν το θέμα ότι “θυμούνται” θέματα που τον αφορούν όποτε ασκεί έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, στη γραπτή του ανακοίνωση γράφει:

«Κάθε φορά που η Ν.Δ. είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό. Πριν λίγες ημέρες κατήγγειλα με ερώτησή μου στην Κομισιόν τη σκανδαλώδη και αδιαφανή κατανομή από την κυβέρνηση της Ν.Δ., 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ανύπαρκτα και ανενεργά site. Ως απάντηση ήρθε μια κλιμάκωση της συνεχιζόμενης εκστρατείας “δολοφονίας χαρακτήρα” που στοχεύει στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση και στην ηθική σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία.

Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους. Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας.

Επειδή η Ν.Δ. επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.

Έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.”