• 6 Ιουλίου, 2020

Αρνητικά τα πρώτα 8 δείγματα από το πάρτι της Θεσσαλονίκης

 Αρνητικά τα πρώτα 8 δείγματα από το πάρτι της Θεσσαλονίκης

Αρνητικά στον κορωναϊό είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Hellas Journal τα πρώτα οκτώ δείγματα που ελήφθησαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης, μετά από πάρτι νεαρής, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

H διαδικασία ιχνηλάτησης από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ είναι σε εξέλιξη, ενώ το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά και τα αποτελέσματα των πρώτων δειγμάτων.

Η πληροφορία ωστόσο έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανησυχούν για τυχόν διασπορά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η νεαρή, κόρη τραγουδίστριας πανελλαδικής αναγνώρισης και γνωστού επιχειρηματία της πόλης, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από την Αγγλία και την προηγούμενη εβδομάδα “έσπασε” την καραντίνα και προχώρησε σε συγκέντρωση στο σπίτι της, καλώντας άγνωστο αυτή την ώρα αριθμό ατόμων (λέγεται για 10-30), στον οικισμό του Σταυρονικήτα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Τις επόμενες ημέρες ωστόσο εμφάνισε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε εξέταση, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και τότε ξεκίνησε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, καθώς άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Στο επίκεντρο των ερευνών φέρονται να είναι όχι οι μετέχοντες στο μπάρμπεκιου πάρτι, αλλά και πελάτες των κέντρων αισθητικής και άλλων καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο του Πανοράματος, που επισκέφθηκε μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό.

Πηγή: hellasjournal.com, OpenTV