• 14 Αυγούστου, 2020

“Αντίο” και “ευχαριστώ” στον ΠΑΟ από Κουστένη

 “Αντίο” και “ευχαριστώ” στον ΠΑΟ από Κουστένη

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια έναν προς έναν όλους όσοι τον υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα της θητείας του στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, αλλά και όσους συνεργάστηκε μέχρι και το «αντίο» αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κουστένης.

Ο έμπειρος προπονητής ενημερώθηκε προ ημερών πως δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Βόβορα ενόψει της νέας σεζόν και με επιστολή του την οποία ανάρτασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Αργύρη Πεδουλάκη, Ρικ Πιτίνο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουστένης έγραψε:

«Πέρυσι τέτοια εποχή ο Αργύρης Πεδουλάκης μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο τεχνικό team του Παναθηναϊκού. Φέτος, έναν χρόνο μετά, η συνεργασία μου με την ομάδα δεν θα συνεχιστεί για την καινούρια σεζόν.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση προεξάρχοντος του ιδιοκτήτη του κυρίου Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Μάνο Παπαδόπουλο που με δέχτηκαν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, φυσικά τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη που παρότι αποχώρησε με παρότρυνε να παραμείνω στον σύλλογο (χωρίς να προβάλλει ηθικά διλήμματα), τον κόουτς Πιτίνο για την εμπειρία ζωής που αποκτά κάποιος ως συνεργάτης του, τους ανθρώπους της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Οι παίκτες πέραν της αδιαμφισβήτητης μπασκετικής τους αξία, με τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και τον επαγγελματισμό τους, αποδεικνύουν για ποιον λόγο παίζουν στην κορυφαία ομάδα και διοργάνωση και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί τους.

Last but not least… τους αναρίθμητους φίλους που όπου και αν βρισκόμασταν μας έδιναν την έξτρα δύναμη που χρειαζόμασταν.

Τέλος, να ευχηθώ για την καινούρια σεζόν ό,τι καλύτερο για την ΠΑΝΑΘΑ.

Σας Ευχαριστώ ….. Τζίμης Κουστένης».