• 8 Ιουλίου, 2020

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, στο EXIT Festival τον Αύγουστο

 Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, στο EXIT Festival τον Αύγουστο

Το EXIT Festival αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, ωστόσο τώρα ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθεί στις 13-16 Αυγούστου.

Το Μουσικό Φεστιβάλ στο Φρούριο Πετροβαραντίν, στο Νόβισαντ της Σερβίας, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του, είναι μία από τις ελάχιστες διοργανώσεις στην Ευρώπη που παίρνει το «πράσινο φως», καθώς η κρίση υγείας διαταράσσει όλες τις live εκδηλώσεις.

Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες ανακοινώθηκαν για το EXIT 2020, μεταξύ άλλων οι Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach και Laibach.

Επίσης ο Roni Size, ο οποίος ήταν κεντρικό όνομα του Φεστιβάλ πριν από 20 χρόνια θα εμφανιστεί σε ένα αποκλειστικό B2B set με τον LTJ Bukem μαζί με τον MC Dynamite, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συμμετοχές τις επόμενες μέρες.

Με τους διοργανωτές να δηλώνουν προηγουμένως ότι το Φεστιβάλ «πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί» σε πλήρη δυναμικότητα, με 40 σκηνές και κοινό 55.000 ατόμων σε κάθε μία, τώρα ανακοινώθηκε ότι «τουλάχιστον 20 σκηνές και ζώνες» θα είναι διαθέσιμες. Ο αριθμός των παρευρισκομένων θα περιοριστεί επίσης στο 50% της συνήθους δυναμικότητας του Φεστιβάλ.