• 10 Ιουλίου, 2020

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Δανάη Λουκάκη για την τηλεοπτική “Παγώνα”

 Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Δανάη Λουκάκη για την τηλεοπτική “Παγώνα”

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μίλησε για τον πρωταθλητισμό και τα πτυχία που μπήκαν στο συρτάρι, για να ασχοληθεί με την υποκριτική


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) η «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες». Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μίλησε για τον πρωταθλητισμό και τα πτυχία που μπήκαν στο συρτάρι, για να ασχοληθεί με το μεγάλος της πάθος, την υποκριτική. Άγνωστο ίσως στο ευρύ κοινό είναι το γεγονός ότι η Δανάη Λουκάκη έχει στη φαρέτρα της και ένα χρυσό μετάλλιο στο κανόε καγιάκ, για το οποίο έκανε πάρα πολλές θυσίες. Η ηθοποιός, που ήταν και πρωταθλήτρια κολύμβησης, μίλησε για τον αθλητισμό και τα θετικά στοιχεία που δίνει σε έναν άνθρωπο: «Με βοήθησε πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έκανα ατομικά αθλήματα. Έχεις να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου και να πειθαρχήσεις».

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε για τη φιλία της με τη Μαρία Μπεκατώρου, εξηγώντας γιατί την θεωρεί «το καλντερίμι του είναι της», ενώ σε άλλο σημείο έκανε μια αποκάλυψη και για τη συνέχεια της σειράς «Αγριες μέλισσες»: «Η επιτυχία του κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι έφεραν ανθρώπους που κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Στη δεύτερη σεζόν, που θα πάμε έξι χρόνια μετά, δεν θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή της Παγώνας και του Περικλή», είπε. Η Δανάη παίζει τον ρόλο της Παγώνας Τόλλια, της συζύγου του κοινοτάρχη στις «Άγριες Μέλισσες».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Δανάη Λουκάκη, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ μέχρι σήμερα πρόταση γάμου ούτε έφτασε ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο αυτό, όμως δεν αποκλείει να συμβεί στο μέλλον. «Εδώ θα σε στεναχωρήσω. Σε αυτό το θέμα δεν είμαι ιδιαιτέρως ομιλητική διότι δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αδιακρισία. Εγώ θέλω τη συντροφικότητα. Γάμος θα ‘ναι; Παιδιά θα ‘ναι; Παιδιά χωρίς γάμο; Έναν άνθρωπο θέλω που να μπορούμε να γελάμε» δήλωσε η Δανάη Λουκάκη, συμπληρώνοντας: «Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ και σε φιλικό επίπεδο δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Είναι μέσο επικοινωνίας. Αν μου το στερήσεις αυτό… άστο!».