• 11 Ιουλίου, 2020

10χρονη Μαρκέλλα: Εντοπίστηκε η γυναίκα που φέρεται να είχε απαγάγει το παιδί

 10χρονη Μαρκέλλα: Εντοπίστηκε η γυναίκα που φέρεται να είχε απαγάγει το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που φέρεται να είναι αυτή που προχώρησε στην αρπαγή της Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πιερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι άτομο από το περιβάλλον της.

Η κοκκινομάλλα, η οποία είναι ηλικίας περίπου 35 ετών, φέρεται να μένει στην ίδια πολυκατοικία με τη μητέρα της Μαρκέλλας και τον πατριό της. Γνωρίζονταν με τη μητέρα της Μαρκέλλας, ωστόσο, δε προκύπτει προς το παρόν να είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση. Από στιγμή σε στιγμή η γυναίκα θα οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στα αίτια της απαγωγής..

Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Τι λέει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε», είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου.